Det siger brugerne

 

 

 

 

Janne Frøstrup Knudsen - bogholder

Jeg har brugt fiberen i et år og har kun haft gode erfaringer med det. Jeg bruger det i pizzadej, bagværk, lasagne og frikadeller - men også i havregrød som fibertilskud. Kun fantasien sætter grænser for, i hvilken mad fiberen kan bruges. Uanset hvad jeg bruger det i, mætter det meget mere. Lasagnen kan pludselig strækkes over to dage. Pizzaerne bliver ikke mere spist op, så de pizzaglade børn får resten dagen efter til frokost. Desuden er pizzadejen lettere at rulle ud. Franskbrød og boller giver en god mæthedsfornemmelse, så jeg ikke kommer til at spise for meget. Desuden bliver brødet mere luftigt og smagfuldt. Jeg får også pludselig ros for at lave frikadeller, fordi smagen bliver bedre. Fiberen hjælper mig til ikke at spise for meget, og det giver mig mere energi både på arbejdet og i fritiden, og dermed tid til mere motion, for at holde kroppen sund og rask.

Ken Larsen - cykelrytter

I vores cykelklub har vi igennem et års tid benyttet Naturlic Fiber i en del af vores mad for at udnytte den optimale "tilsætning" til kroppen, da børnene dyrker cykling på højt niveau. Vi har et defineret mål, at selv gøre en forskel for at kroppen kan være med, og yde sit bedste. Der i blandt gør vi brug af fibrene, som vi tilsætter i maden.

Morgenmaden består ofte af havregryn med Naturlic Fiber og råsukker, så man har en god bund, som kan give en god energi i et stykke op af dagen. Vi bestræber os ligeledes på at benytte Naturlic Fiber i aftensmaden, evt. farsbrød, hakkebøf, gryderet mm. Det kan også anbefales at putte lidt i kartoffelmosen - vi spiser altid godt med grønt til.

På bagefronten benytter vi Naturlic Fiber med stor succes i rugbrød og vores grovboller. Så er der altid noget godt til madpakken.

Vores ultimative succesformular er, at hvis man vil gøre en forskel, er det sundhed og velvære i første række.

 

 

Grafiki