Naturlic Fiber - Glutenfri produkter

Glutenfri produkter med gode egenskaber, produceres og udvikles hos Naturlic, der udvikles hele tiden nye lækre glutenfrie opskrifter.

Du kan købe produkterne på webshoppen eller i butikken i Vejle.

Naturlic Fiber er kartoffelfiber, lavet af danske kartofler, hvor stivelsen er taget ud, indeholder 70% kostfibre og bruges i alle former for bagning, farsretter og madlavning. Naturlic fiber er naturlig fri for gluten, desuden også velegnet til "SENSE", "LCHF" og "Raw-food".

Det giver en god konsistent og binder aromastoffer til maden. Brugen af Naturlic fiber i madlavning giver en større mæthedsfornemmelse og sikrer samtidig et højere fibreindhold, som giver en god balance i mave og fordøjelsessystemet samt stabilt blodsukker. 

 

 

 
Naturlic fiber 290 g.  Naturlic fiber 130 g.  

 

Glutenfri bagemix

Glutenfri Knækbrødsblanding er en færdig glutenfri blanding med masser af frø og kerner. Af blandingen kan der bages sprøde knækbrød, mysli og meget mere!

Glutenfri Brødklapper findes i 3 varianter og er færdige blandinger med et højt indhold af fibre og proteiner. De gør det let for dig, som gerne vil undgå gluten eller bare vil have en nem tilgang til at lave sundt og lækkert mad. Af blandingerne kan der bages brød og kager, laves grød eller vegatar frikadeller og meget mere!

Knækbrød Gulerod/Persille Neutral Æble/Kanel

 

Glutenfri bagekit

Glutenfri Bagekit er en serie på 3:

LCHF Urteboller består af: 130 g. Naturlic fiber, 120 g. Urteblanding, Opskrift
LCHF Gulerodsboller består af: 130 g. Naturlic fiber, 120 g. Gulerodsblanding, Opskrift
Chokoladeboller består af: 130 g. Naturlic fiber, 120 g. Chokoladeblanding, Opskrift

Urteboller Gulerodsboller Chokoladeboller

 

Grafiki