Om Naturlic

Naturlic er en special butik og for dig der sætter pris på kvaliters produkter og gode smagsoplevelser

Dansk virksomhed med fysisk butik og webshop. Der udvikles og produceres også glutenfrie brødblandninger i virksomheden.

Naturlic blev tiftet i 2006 af Ingrid Rosenkrantz Maack, som også står bag udviklingen af de glutenfrie blandinger og udvikling af glutenfrie opskrifter. 

 

   

Velkommen i butikken 

Den fysiske butik Naturlic ligger i Vejle, her kan købes alle Naturlic produkter, men også andre glutenfrie produkter. Vi har også et bredt udvalg af kaffe, te, chokolade. Endvidere er der også et godt udvalg af andre specialteter som vin og øl – alt sammen kvalitetsprodukter. 

 I butikken dufter det af de mange smagskaffe og mere end 200 forskellige slags kvalitets te i løs vægt.


Kundeaften hos Naturlic

Kom til en hyggelig kundeaftner hos Naturlic :)
Du kan samles med veninder eller kollegaer til en hyggelig aften hos Naturlic. En aften hvor i har mulighed for at få rigtig gode tilbud. 
Der serveres kaffe, Te og hjemmebag
Skriv eller ring til Naturlic, 60150010 for en aftale... Glæder mig til at høre fra dig :)


 

Glutenfrie opskrifter med produkterne fra Naturlic

  

Med de glutenfrie blandinger fra Naturlic får du hurtigt og nemt frisk bagte glutenfrie brød og kager. Produkterne fra Naturlic har mange anvendelsesmugligheder og der udvikles hele tiden nye glutenfrie opskrifter med Naturlic fiber og Naturlic glutenfrie blandinger. Se opskrifter med de glutenfrie blandinger fra Naturlic her.

 

 

Udvikling af glutenfrie blandinger fra Naturlic

Det hele startede med Naturlic fiber - Et glutenfri produkt, som består af alt det gode fra danske kartofler. Naturlic fiber indeholder 70% kostfibre og kan anvendes som godt suplement i alt slags madlavning for give en øget mæthedsfornemmelse, stabilisere blodsukkeret og gavne fordøjelsen. De glutenfrie blandinger fra Naturlic bygger på Naturlic fiber og indeholder derudover kun naturlig glutenfrie ingredisenser. Læs mere om vores produkterher.

               

Værdierne for den glutenfrie produktion hos Naturlic:

• Naturlige glutenfrie ingredienser.
• Ingen tilsætningsstoffer og ingen sukker.
• Højt indhold af fibre og proteiner
• Velsmagende.
• Let at lave for alle.
• De glutenfrie blandingerne har alle flere anvendelsesmuligheder.

Grafiki